İzlediğim En Komik Running Man Bölümleri

, , 9 comments

Merhabalar ^^
Uzun süredir sizlerle paylaşmak istediğim bir yazı ile karşınızdayım. Güney Kore'nin reality showlarından biri olan Runnin Man'i bir arkadaşım sayesinde keşfettim. Hatta çoğu bölümü de onla birlikte izlemişimdir. :)
Çok keyifli bir program olduğu için bilmeyenleriniz için yazı hazırlayarak tanıtmaya karar verdim ve karşınızdayım.


İlk olarak programdan bahsedeyim. :)
Running Man, 2010 yılında Güney Kore'nin SBS kanalında yayınlanmaya başlamış ve günümüzde halen devam etmekte olan bir eğlence programı. Sunuculuğunu ise G.Koreli ünlü idoller ve oyuncular yapıyor. Güncel bölümlerinde 8 sunucu bulunuyor. Bunlar sırasıyla Ji Seok Jin, Yoo Jae Suk, Song Ji Hyo, Jeon So Min, Kim Jong Kook, Lee Kwang So, Haha (Ha Dong Hoon) ve Yang Se Chan.

Her bölümde ünlüleri konuk ederek değişik yarışmalar ve oyunlarla bizlere eğlenceli anlar yaşatıyorlar diyebilirim. Birbirinden farklı şeyler bulmadaki yaratıcılıkları ve oyunlar için dünyanın herhangi bir yerine gitmeyi cesaret edebilmeleri hayranlık uyandırıcı. Bu sebeple sizlerinde keşfedip izlemesini istedim. Daha fazla uzatmadan kahkahalarla izlediğim bölümlerden seçtiğim ilk 10 tanesini sizlerle paylaşayım. :)

1) 103. bölüm - Güzel ve Çirkin
Konuklar: Yoo Jun Sang, Shin Se Kyung, Noh Sa Yeon
Yorum: Kadın sunucu ve konuklara prenses gibi davranarak onları sırtlarında taşıdıkları bölüm. Kesinlikle kahkaha garantili. Özellikle Noh Sa Yeon'un taşınmasında yaşananlar izlenmeye değer. :))


2) 138. bölüm - Okul Bayraklarının Kontrolü
Konuklar: Kim Soo Ro, Lee Jong Suk, Kim Woo Bin, Min Hyo Rin, Lee Jong Hyun (CN Blue) 
Yorumum: Kim Woo Bin ve Lee Jong Suk'un varlığı için izleyiniz efenim. Eğlence de bonusu. :D

3) 147.bölüm - Atletizm Turnuvası
Konuklar: Kim Soo Hyun ve Lee Hyun Woo
Yorumum: Çiçek çocuklar Kim Soo Hyun ve Lee Hyun Woo'nun oyun parkurunda eziyetler çekerek yarıştığı bölüm. Özellikle akupunktur matında ne eziyeler çektiklerini görmelisiniz bence. 

4) 156. bölüm - Hangang Park
Konuklar: 2NE1
Yorumum: Dünyaya yeni gelen uzaylıların hayatta kalması için 21 litre su toplaması gereken bölüm. 2NE1 grubunun üyelerinin rekabetçi ruhunu ve ortaya çıkan eğlenceli görüntüleri görmek için izlemelisiniz. 


5)163. bölüm - Prenses Ji Hyo'nun Kalbini Çal
Konuklar: Daesung, Seungri ve G-Dragon
Yorumum: Ji Hyo'nun kalbini çalmak için erkeklerin bütün maharetlerini ortaya serdiği bölüm. Özellikle GD, Seungri ve Daesung'un havalı bir girişten sonra oyunu kazanmak için çamurlar içinde süründüğü kısım çok eğlenceliydi. Running Man'in bir parçası haline gelen hilelerle kazanma çalışmaları ise olayı daha da eğlenceli hale getirmişti.  

6) 166. bölüm - The Heirs
Konuklar: Choi Jin Hyuk, Kim Woo Bin ve Park Shin Hye
Yorumum: Bana göre sadece Kim Woo Bin için bile izlenebilecek bir bölüm fakat yer alan oyunlar ve oluşan çekişmeli ortam sayesinde acayip eğlenceli bir hal alıyor.  İzlemelisiniz. ^^

7) 175. bölüm - Kaçış
Konuklar: Gong Yoo ve Park Hee Soon
Yorumum: Gong Yoo'nun karizması için bile izlenebilecek bir bölümdü bana göre. Fazla söze gerek yok. ^^

8) 188, 189 ve 191. bölüm - Avustralya Maceraları
Konuklar:  Kim Woo Bin ve Rain
Yorumum: Vee Wo Bin'imin yer aldığı bir bölüm daha. Running Man'e iyice adapte olduğundan o da hile ve hurdaya başvuruyor. Acayip eğlenceli ve sürprizli bölümler birbiriyle bağlantılı olduğu için ayırmak istemedim. 



9) 215. bölüm - Ekim Gelini
Konuklar: Jo Jung Suk, Shin Min-A
Yorumum: Shin Min A'nın Kang Gary ile evlenmesi için savaştıkları bölüm. Running Man ekibi engellemek için bir sürü hileye başvurunca ortaya komik olaylar çıkıyor. 


10) 224. bölüm - İki Yüzlü Melekler
Konuklar: Song Ga Yeon, Han Groo, Kyung Soo Jin, Lee Sung Kyung, Jeon So Min
Yorumum: Birbirinden güzel konuklar ile çift olan RM üyeleri birinci olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Jong Kook'un partneri Song Ga Yeon da bir sporcu olunca onları yenmeleri epey zorlu olsa da durum daha eğlenceli bir hal alıyor ve kadınların rekabetçi halleriyle kahkahalara boğacak sahneler ortaya çıkıyor. :D
***
Seçmek biraz zor olsa da önceki sezonlardan başlayarak seçtiğim bölümler bu şekildeydi. Bu bölümlerde Kang Gary programdan henüz ayrılmadığı için daha eğlenceli bir ortam olduğunu düşünüyorum. Eğer tavsiyelerimi beğenir ve devamının gelmesini isterseniz yazı dizisi halinde devam ettirebilirim. Bu konudaki yorumlarınızı bekliyor olacağım. Şimdiden hepinize keyifli seyirler ^^ ♥
*Güncelleme*

İzlediğim En Komik Running Man Bölümleri Part 2

9 yorum:

  1. Yaaaaa Shin Min A lı bölüm hariç hepsini izledim maalesef Gary gittikten sonra pek tadı tuzu kalmadı programın sevdiğim kişilerr olunca bi iki bakıyorum yoksa pek açmıyor artık beni.Gidip gidip eski bölümlerden bakarım arada :D.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi yaa ben karışık izlediğim için Gary'nin olduğu bölümlerde daha fazla keyif aldığımı fark ettim. Yeni sunuculardan So Min eğlenceli bir kız ama Se Chan olmasa da olur kıvamında 🙄🙄 Shin Min A'lı bölümü de izle kankii aşırı eğlenceliydi o daa 😍😍

      Sil
    2. Izlicem izlicem ne varsa eski bolumlerde var yia😒

      Sil
  2. Bunun da yakında Türk uyarlamasını yaparlar ünlüleri konuk edip demedi deme bak gizooo🙄😂Aşırı eğlenceli duruyor yalnız bölümler😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başarılı olsa yapsınlar diyeceğim de olmaz bizde bu kuzum. Gelen konuklar o kadar egosuz insanlar ki bizim ünlüler o hallere girmez 😂😂 tavsiye ederim kesinlikle, alışınca otomatikman diğer bölümleri de izlemek istiyorsun zaten 😍

      Sil
  3. duydum da izlemedimdi tımams aklımda olsuuuun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tanıdığın ünlülerin bölümüyle başlamanı tavsiye ederim. Hiç kimseyi tanımadan izleyince tam olarak keyif alamıyorsun. :))

      Sil
  4. hiç bilmediğim bir program vaktim olursa bakabilirim :)

    YanıtlaSil