Karmakarışık (Tangled #1) - Emma Chase | Kitap Yorumu

, , 1 comment


Kitabın Adı : Karmakarışık
Özgün Adı : Tangled
Yazar : Emma Chase
Çevirmen : Deniz Beril Bacaklılar 
Yayınevi : Ephesus
Sayfa Sayısı  : 433
Baskı Yılı : 2015
Seri : Tangled #1




Merhabalar! :)
Bu aralar okuma hızım oldukça düştü. Tür olarak eğlenceli kitaplar seçerek bu durumu geçirmeye çalışıyorum. Kardeşimin önerisiyle Karmakarışık kitabını okuyup bitirdim. Şimdi yorumuyla karşınızdayım. 

Konusundan biraz bahsedeyim;
Andrew Evans nam-ı diğer Drew babasının kurduğu yatırım bankacılığı şirketinin Ceo'su. Başarılı olduğu kadar çapkın bir erkek olan Drew, düzenli bir ilişki yerine tek gecelik ilişkileri tercih etmektedir. Ta ki Katherine Brooks'u görene kadar. Bir gece kulübünde karşısına çıkan bu kadının hayatını karmakarışık bir hale getireceğinden habersizdir.
Kitabın başında tabiri caizse sefil bir halde karşımıza çıkan Drew, bize bu halde olmasının sebebini anlatmaya başlıyor. Kate ile tanışmalarından itibaren bu hale geliş aşamalarını okuyoruz. Sonrasında toparlıyor mu yoksa daha sefil bir hale mi giriyor sizce, ne dersiniz? :)
Öncelikle söylemek isterim ki kadın bir yazarın kaleminden çıkan erkek karakterin bakış açısıyla yazılan kitap oldukça başarılıydı. Zihniyet güzel bir şekilde yansıtılmıştı.
Drew'in egoist halleri tam sinirimi bozacakken yaptığı komik şeyler sinirimi alıp götürdü. Şeytan tüyü var denilen tarzdaki insanlardandı yani.
Katherine  Brooks yani Kate ise tam bir güçlü kadın örneğiydi. Asla kendinden taviz vermeyen halleri ve Drew'in o koca egosuna yaptıklarıyla takdirimi kazandı. :D 
Konu olarak klişe olsa da eğlenceli üslubuyla çabucak okunan bir kitaptı. Anlatımda kullanılan bakış açısının etkisi olduğunu düşünüyorum. Yetişkin içerikli sahnelerin olduğunu da belirtmek isterim. Bu tarz içeriklerden rahatsız olmuyorsanız ve benim gibi okuyamama dönemindeyseniz tavsiye edebileceğim bir kitap. :)


1 yorum:

  1. Bu seriyi okunacak listeme ekleyip çıkarıp duruyorum! Yorumunu okuyunca tekrardan listeye ekledim =) hadi bakalım..

    YanıtlaSil