Gizemli Erkek Avcısı - Aylem Güngördü | Kitap Yorumu | GKBT #19

, , No Comments

Kitabın Adı : Gizemli Erkek Avcısı
Yazarı : Aylem Güngördü
Yayınevi : Nemesis Kitap
Sayfa Sayısı : 280
Seri Sırası : #2


Masalımızın ikinci perdesi; Gizemli Erkek Avcısı!
Bu kitapta Tolga’nın kardeşi Baran ile gıcık müdiremiz Seçil’in aşkını okuyoruz. Tabi ki Gizemli Erkek Avcı’mız bu kitapta da iş başında.. :) 

İlk kitabı okuyup da Seçil’e gıcık olmayan yoktur sanırım? 
 Ama bu kitapta Seçil’i gerçek anlamda tanıyoruz. Bu kadar katı ve alaycı olmasının sebeplerini öğreniyoruz. Günü birlik tabir edilen ilişkilerin uzmanı bu kadını değiştirebilecek tek şey vardır; Aşk! 
Baran’ı gördüğü an onun için değişim başlamıştır. Öykü’nün ısrarlarıyla Gizemli Erkek Avcısı’ndan yardım isteyen Seçil için çok zorlu bir dönem başlar. Bu süreçte başına birçok olay geliyor fakat o güçlü duruşunu hiç bozmadan devam ediyor. Daha birçok örnek verebilirim lakin ne desem spoiler olacağından burada durmalıyım. :) 

Baran’a gelecek olursam, ağabeyi Tolga’dan aşağı kalır hiçbir yönü yoktu. K.Z.H. nde kısacık tanışma fırsatımız olan Baran’ı bu kitapta iyice tanıyoruz. Eğlenceli, havalı ve tabi ki yakışıklı! (Hangi kardeş daha sevilesi seçemedim, Gonca’nın Dünyasından(@daisyandbook) sence Tolga mı Baran mı dediğinde ikisi bir arada yapamıyor muyuz? Demiş insanım ben! :D ) 
Diğer karakterler Tolga, Öykü, Berk, Melis, Ada ve Kamer hakkında tek tek fikir belirterek sizi sıkmak istemiyorum fakat hepsini çok sevdiğimi söylemek isterim. Çok eğlenceli karakterler, dostluklarına imrenmemek elde değil.:) 
 Bu kitapta ilk kitap kadar akıcı ve eğlenceliydi. Merakla sonunu beklesem de bittiğinde karakterlerden ayrılacağım için çok üzüldüm. Devam kitabı olup olmayacağını bilmiyorum ama yazarın çıkaracağı diğer kitapları kesinlikle alıp okuyacağım. :) Sizler hala bu eğlenceli masalı okumadıysanız çok şey kaybediyorsunuz! Koşup bu çılgın çiftle tanışın derim ;) 

Kitaba puanım : 5/5 ♥

Kitap tanıtımı ve ön okuması için ; tık tık ♥


0 yorum:

Yorum Gönder