Tadımlık Aşk - İlknur Birdal | Gevezeler Magazin | GKBT #28

, , No Comments

Herkese merhaba!
Geveze Kalemler olarak adımızın hakkını vermek istedik ve tur kitaplarımızı çekiştirmek için Magazin haberleri hazırlamaya karar verdik.Bakalım çılgın ikilimiz Dinçer ve Burçak'ın hayatında neler oluyor? ^^



YOKSA TADIMLIK AŞK BİTTİ Mİ? 
Masalları kıskandıracak bir aşk yaşayıp kısa bir süre içinde evlilik kararı alan Dinçer ve Burçak ikilisi görkemli bir düğün ile evlenmişlerdi. Evlilik haberlerinin üzerinden birkaç ay geçmesine rağmen çiçeği burnunda çiftimize nazar değdi. Kulislerde dolaşan haberlere göre Dinçer ve Burçak Soysal çiftinin arasında soğuk rüzgarlar esiyormuş.
Dinçer Soysal, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bir davette oyuncu Seval ile birlikte görüntülendi. Eşi Burçak Hanımın davette olmayışı dikkatlerden kaçmazken, aralarının bozuk olduğu haberini doğrular nitelikteydi.

***

MİNİK SOYSAL GELİYOR!

Geçtiğimiz günlerde ayrılık haberleri ile gündeme gelen Soysal çiftinden bomba bir haber geldi. Herkes boşanacaklarına kesin gözüyle bakarken, Burçak Soysal'ın hamilelik haberi şok etkisi yarattı. Dinçer ve Burçak Soysal katıldıkları bir davette hamilelik haberini doğrularken, ayrılıkları hakkındaki söylentiler hakkında yöneltilen soruları yanıtsız bıraktı. Herkesin aklında oluşan yeni soru ise bu bebeğin Soysal çiftinin evliliğini kurtarıp kurtaramayacağı.
Gevezeler Magazin olarak umuyoruz ki bu bebek onlar için yeni bir başlangıç olur ve masalları kaldığı yerden devam eder. 

***
Eveet, bugünlük haberlerimizin sonuna geldik. Yeni haberler için Gevezeler Magazin'i takipte kalın efendim! :)

0 yorum:

Yorum Gönder