Elya Şeytanı - Hasibe | Yazar ve Kitapları Hakkında Bilgiler | GKBT #27

, , No Comments

Herkese merhaba!
Yaz tatili resmen başlamışken Geveze Kalemler olarak eğlenceli kitaplarla turlarımıza devam ediyoruz. Yeni konuğumuz Hasibe'nin Elya Şeytanı isimli kitabı.
Ben de size yazarımız ve daha önce çıkardığı kitaplar hakkında bilgiler vermeye geldim. ♥



Yazarımız Hasibe, 1989 yılında Konya'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Konya'da tamamlamıştır. Geçici ülke değişikliği  nedeniyle yükseköğrenimine ara vermiştir.
Evli ve iki çocuk annesi olan yazarımızın romanlara olan hayranlığı ortaokul yıllarından itibaren başlamış, lise yıllarında ise tabiri caizse doruğa ulaşmıştır. Yazıya olan kabiliyeti edebiyat öğretmenleri tarafında fark edilen yazar, yine öğretmenlerinin teşvikiyle katıldığı, yazı, şiir, deneme dallarındaki yarışmalarda derecelere layık görülmüştür.


Romantik komedi türündeki kitabı Elya Şeytanı ise geçtiğimiz aylarda okurlarıyla buluştu.



♥♥♥

ELYA ŞEYTANI - HASİBE


Ben Asi... Kent Soylu lakaplı Ulu Musa'nın torunuyum. Edremit'te evrime ve medeniyete kafa tutmuş, Orta Çağ'dan kalma fikirlerin hüküm sürdüğü bir ailenin ferdiyim. Diktatör dedem, eksik zekâlı kuzenim, egomanyak yengem, yerine göre Alzheimer hastası veya seksi Madonna'ya dönüşebilme kabiliyetine sahip babaannemle beyaz konağımızda, sefil bir yaşam sürüyoruz. Eczacı kızılımla, azılı bir Esra Erol hayranı annesini de unutmamak lazım. Yoksa gönül koyarlar bana... 
Bu birbirinden değişik aile efradıyla geçirdiğim her gün, belgesel konusu mahiyetinde. Güzide memleketimin tüm coğrafi bölgelerine yetecek ve artacak kadar arızalı insan tanıyorken, mevcut galerime çekicilikte sınır tanımayan, yakışıklı bir doktorun eklenmesiyle şimdi durumlar daha da komplike...


0 yorum:

Yorum Gönder