Kağıttan Uçaklar - Dawn O'Porter | Karakter Tanıtımı & Playlist | GKBT #8

, , No Comments







Herkese merhaba! :)
Bugün size Geveze Kalemler'in 8. Tur kitabı Kağıttan Uçaklar'da bulunan karakterleri tanıtacağım. Ve buna ek olarak okurken dinlediğimiz şarkılardan oluşan ufak bir playlist paylaşacağım.  :)




Öncelikle ana karakterlerimiz Flo Parrot ve Renée Sarget'tan bahsetmek istiyorum. Bu iki karakter hakkında fiziksel özellikler açısından fazla bilgi verilmediği için diğer özelliklerine değineceğim.
Flo ve Renée, Tudor Falls kız lisesinde okuyan iki kızımız. İkisi de 15 yaşında haliyle de aynı sınıftalar. :)

Flo, okul kurallarına uyan, uysal bir kız. Ailevi sorunları olsa da bunları çevresine yansıtmamayı seçiyor. Arkadaşı Sally'nin baskıcı tavırlarına karşı oldukça sabırlı davranıyor. Bunu nasıl beceriyor hala anlamış değilim. :) 



Renée ise Flo'nun aksine asi bir kız. Kurallarını çiğnemekten zevk alıyor. Ailevi sorunlar yaşasa da karamsar olmak yerine eğlenceli olmayı seçiyor. Benim favori karakterim oldu, böyle bir arkadaşım olsun isterdim. :)


 Sally de Putron, Flo'nun yakın arkadaşı. Herkesin ilgisini üzerine çekmeye çalışıyor ve de insanları aşağılayıp küçük düşürmekten zevk alıyor. Flo'nun yakın arkadaşı olmasına rağmen kıza çok çektirdi. Gördüğünüz üzere nefretlik bir karakter. 


Bayan Anthony, Flo ve Renée'nin danışman öğretmenleri. 30'lu yaşlarında ve oldukça güzel bir kadın. Çok iyimser ve yardımsever. Öğrencilerinin zor zamanlarında hep destek olmaya çalışıyor. 


Lawrence, Grange College erkek lisesinde okuyor. Renée'ye aşık. 




Julian, Flo'nun ağabeyi. Uzun boyu ve kaslı vücuduyla bütün kızların ilgisini üzerine çekiyor. Ve oldukça çapkın. Kitap boyunca o kadar çok kız arkadaşı oldu ki sayamadım düşünün..

Şimdi sıra playlistte! Keyifli dinlemeler. :)

Ellie Goulding - On My Mind


Aura Dione - Friends ft. Rock Mafia



Demi Lovato - Heart Attack




Take Me To Church - Hozier Cover



Katy Perry - Last Friday Night

0 yorum:

Yorum Gönder